Любимци Януари 2015

Вече сме Февруари, така че ми е време да споделя януарските си любимци.
1. Първият ми любимец си е безспорно фон дьо тенът на Bourjois Healthy Mix Serum. Имах мостра на един хидратиращ крем и реших да го изпробвам. Получих ужасна алергична реакция. Цялото ми лице стана червено  започнах да обливам и обливам с вода. Спря да ми пари на лицето, но червинината остана, макар вече не толкова явна. И тук ми помогна този фон дьо тен. Отидох на работа с гордо вдигната глава само благодарение на него. За пореден път се убеждавам в отличното му качество.
2. Ружът на Elizabeth Arden в цвят Honey.
3. Лосион за тяло L'ERBOLARIO с аромат на камелия. Дала съм подробно описание тук.
4. Глосът на Golden Rose Color Sensational 107. И за него писах ревю.
5. Спиралата GREAT LASH на MAYBELLINE. Тази спирала присъства винаги в топ 10 на всяко едно модно списание за достъпна козметика. Трябва да и направя едно подробно ревю.
6. Още един продукт на Maybelline - кремообразните сенки Color Tatto в цвят 70 Metallic Pomegranate. Наистина са доста издръжливи.
През Януари наблегнах основно на по-земните и телесни нюанси, нещо което правя много рядко.
7. Обещах си през 2015 да чета повече и смятам да добавям сред месечните си любимци и книгата, която най-много ме е грабнала през месеца. За Януари това е "Quo Vadis" на Хенрих Сенкевич. Обсъдих я на скоро с една моя приятелка, която е много начетена. Тя ми я беше препоръчала. Попита ме за мнението ми и аз буквално онемях. Наистина не ми стигат думите да ви опиша колко удивителна е тази книга, историята, героите. Просто... Да, книгата засяга човешката вяра, но по мое мнение без значение каква е религията ви, трябва да я прочетете. Просто прочете книгата. Няма да съжалявате!
8. Тази година реших сред месечните си любимци вече да добавям и един любим влогър или бюти влогър. Веднъж в месеца ще споделям един, който най-много съм гледала в Youtube и ми е направил най-силно впечатление. И първият за Януари 2015 е RachhLoves. Тя е толкова забавна. Представя новите продукти или как се подготвя с един изключително лековит хумор.
9. И накрая един аксесоар. Тази handmade гривна ми е подарък от леля ми за Коледа. Тя ме познава така добре. Целия Януари я носех.
Искам да ми кажете вашите любимци за Януари.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Диагноза: СЕКСИ! ревю/ I Feel Pretty review

300: Възходът на една империя!

Престъпленията на Гриндевалд - Ефекти и Разочарование