понеделник, 2 февруари 2015 г.

Нови придобивки #1 2015

Време е да се похваля с първите си придобивки за  2015 година. Наложих си малко ограничения за декоративната козметика и лаковете. Смятам първо да изразходвам една голяма част от тях и после да се сдобия с нови. А ако има нови колекции от някоя марка, ще си купувам само по един продукт от тях и то само най-необходимите. Така, това е едно от новогодишните ми решения. Нека сега да ви покажа новите си придобивки.
1. Всекидневен почистващ гел за лице с ексфолииращи частици за всеки тип кожа на Himalaya, 6.19лв. Този е с кайсия.
2. Шампоан за боядисана коса на La Petit Marseillaise, 5-6лв.
3. Маска за коса LORIS със змийско мляко, 6.30лв. Чух много добри отзиви за тези маски. Вече я ползвах няколко пъти.
4. Лосион за тяло с камелия на L'ERBOLARIO, 38лв. Дадох подробно описание на продукта тук.
5. Балсам за устни Neutrogena.
6. Балсам за устни Leocrema.
7. Балсам за устни PropoliSun.
Балсамите ги взех на намаление от дрогерия Lilly. Беше сряда, а тогава знаете, че дадена група продукти имат 20% намаление. Общо и трите ги взех за 11.19лв.
8. Душ крем Zaja с аромат на какао, 4,99лв. Ароматът е наистина страхотен.
9. Дневен хидратиращ крем за лице за нормална и смесена кожа NIVEA с арганово масло и алое вера, 8.15лв. Ще му направя отделно ревю.
10. Защитен крем за ръце на NIVEA отново с арганово масло, 3.69лв.
11. Бебешки крем Бочко, 2.40лв.
12. Мицеларна вода за чувствителна кожа Sensibio H2O на BIODERMA, задължително в май-малкия възможен размер, 8.42лв. (Беше 9.90лв., но имаше отстъпка). Все пак я купувам за първи път.
И накрая нещо, което няма нищо общо с козметиката.
13. От доста време искам да прочета серията на Тери Пратчет "Истории от света на диска". И понеже предпочитам да започна с първата книга от поредицата я потърсих в Хеликон, но я нямаха. Обещаха ми да заредят и след седмица наистина вече беше в наличност. "Цветът на магията", 9.00лв.
Толкова за моите нови придобивки! Сега давам на вас думата да ми споделите вашите нови козметични и некозметични попълнения.

Няма коментари:

Публикуване на коментар