Фитнес уикенд! Събота - Сливен, Неделя - Бургас

Обичам да спортувам. Вече няма празници и нямаме оправдания да не се отбием в близкото фитнес студио или зала. За да вляза още по-бързо във форма се включих в две фитнес събития през уикенда. Zumba Master Class с румънския инструктор Ionut Iordache в Сливен, който се проведе в събота 07.2.2015г. и поредният маратон на МАКС, който се организира редовно през няколко месеца от Спортен център Аякс в Бургас. Той беше в неделя 08.2.2015г. Аз вече около две години и половина тренирам предимно зумба (вече е всеобщо известен факт), но обичам от време на време да разнообразявам тренировките си.
И така, в събота след работа с предварително приготвен спортен екип отпътувах със Zumba компанията за Сливен. Без малко да не приключа служебните си задължения на време (да, работя в събота, за съжаление), но за щастие всичко протече по график. В 15:00 часа бяхме в Сливен и започнахме да се разгряваме за мастер класа в 17:00 часа. Започнахме по график. Имаше инструктори от Сливен, Бургас и Казанлък. А Ionut беше чудесен. Ето и малко снимки.
С Ionut преди началото на Master класа.
Хайде да зумбясваме.
Само ще отбележа, че дамата в бяло и черно на сцената е бременна. Разбира се поради напредналата си бременност тя не прекаляваше с темпото и го даваше по-умерено. Възхищавам се на такива хора. За здравото тяло няма оправдания. :)
Zumba ти дава крила!
Малък Zumba "двубой".
А сега малко и за Маратона на Макс. Маратонът както споменах, се провежда редовно през няколко месеца под основното мото на Аякс - За да си в тялото, което обичаш. Спортен център Аякс е отдавна утвърден фитнес в Бургас. Знам, че там мога да разчитам на професионалисти. Един от любимите ми инструктори там е Гергана Апостолова, която е световен шампион и треньор по Карате Киокушин (поправете ме, ако съм го написала грешно).
Тя преподава също така тае-бо и Kangoo Jumps. Тази жена е МАШИНА!
Маратонът беше комбинация от любимите спортове, с които редовните посетители на клуба поддържат форма - зумба, тае-бо, Kangoo Jumps, Combat steel, степ аеробика и др.
С удоволствие посещавам маратона всеки път. Защото искам да се чувствам и изглеждам добре и отвътре и отвън. А спортът помага и за двете. Важното е да намериш този, който ти доставя най-голямо удоволствие. :)
А как вие поддържате форма?

Коментари

Популярни публикации от този блог

300: Възходът на една империя!

Диагноза: СЕКСИ! ревю/ I Feel Pretty review

Престъпленията на Гриндевалд - Ефекти и Разочарование