Любимци за 2014 година

След декемврийските любимци е напълно нормално да публикувам и годишните си. Обещавам да не са прекалено много.
Започвам с продуктите за лице, тяло и коса.
1. Тук е напълно нормално да сложа матиращия тонер за лице на Avene за проблемна кожа. Пробвах и някои други финансово по-достъпни продукти, които не са лоши, но този ми е любимецът.
2. Почистващ гел за лице Garnier PureActiv с растителен въглен. Останах изключително доволна от този продукт. Моята кожа е склонна към образуване на акне за съжаление. Този гел е много ефективен. Усещам едно леко затопляне, докато мия с него лицето си, а когато го изплакна кожата ми буквално скърца.
3. Крем за лице - дневния хидратиращ крем на NIVEA с арганово масло и алое вера. Този продукт много ми хареса. Бих си го взела пак.
4. Маска за лице. Моята любима е домашната маска с мед.
Харесвам и маските на Montagne Jeunesse. Но чистият натурален мед си е друго нещо.
5. Любимият ми шампоан през 2014 година беше на ORZENE. Тези шампоани са бирени, а бирената мая е много полезна за косата. Не знам защо през годината не му написах отделен пост, но през 2015 ще се реванширам.
6. Крем за ръце Дева. За по-малко от левче са ми идеални. Винаги имам едно в чантата.
7. Термалната вода на Avene. След тренировка напръсквам лицето си и няма зачервявания. Също и на работа, за да се освежа. Трябва пак да си я купя.
8. Лосион за тяло. Тук имам двама любимци - Just Dessert с аромат на шоколадово суфле и Victoria's Secret Fabulous. И двата лосиона много ми харесаха и пак бих си ги взела. Ухаят така приятно и са доста трайни.
9. Слънцезащитното олио на BIODERMA SPF 30. Купих си го по съвет на леля ми. Обикновено изгарям на първото посещение на плажа, но с това олио не беше така. Дори и сестра ми го използва. Остава тези дни да го намеря, защото не знам къде го е оставила, а това ме дразни.
Сега към декоративната козметика
1. Любимите ми спирали тази година бяха от Essence. Най-много тях използвах.
2. Любим фон дьо тен. Никой няма да се изненада - Bourjois Healthy Mix Serum. Идеален е за моята комбинирана кожа. Ако се двоумя в избора на нов, пак се връщам към него.
3. Позиция Любимият руж заема DownBoy на TheBalm. Използвах го и като сенки за очи. 2 в1. :)
4. CC крем. Мислех си, че с CC кремовете никога няма да се разберем, докато не попаднах на CC крема на Max Factor. Цяло лято бях с него и пак ще си го взема за лято 2015.
5. Балсам за устни Himalaya. Това са любимите ми балсами за устни. Харесвам и EOS, но тези са по-достъпни. Те фигурират сред балсамите ми за устни.
6. Любим глос Victoria's Secret. Беше подарък от сестра ми. Траен, с хубав аромат и не дразни устните ми. Трябва да си взема още такива продукти на марката, но по-нататък. Имам страшно много продукти за устни и за момента не възнамерявам да се сдобивам с нови.
8. Любим коректор - Express Wrinkle Smoother от Avon. Писала съм за него по-подробно тук.
Май това е за лице. Хайде сега към лаковете за нокти.
Имам над 30 лака, но не ги използвам всичките.Затова едно от новогодишните ми решения е да се лакирам по-често. Тъкмо щом ги изразходвам, ще си освободя място за други. Все пак си имам и любимци за 2014.
1. Лаковете на Essence Color & Go. Цветовата гама е много хубава и е толкова пастелена и ярка. Опаковката е много сладка. Със спрей за бързо съхнене изсъхват още по-бързо. Трайността им е доста добра.
2. Също и лаковете на Rimmel 60 seconds от серията на Rita Ora. Съхнат много бързо, щом и на работа мога да се лакирам с тях. И от тяхната трайност съм доволна.
Май това е всичко. Ай, момент! Книги и филми! За малко да ги забравя.
Не бях много голям читател през 2014, признавам си. Но успях да прочета някоя и друга книга. Любимата ми за 2014 е "Гордост и предразсъдъци" на Джейн Остин. Да, вярвайте ми, никога не я бях чела досега. Беше подарък от моя приятелка за един рожден ден, но заради тъпи университетски задачи не й бях обърнала внимание.
Любим филм. Така. Тук отново имам двама любимци. Единият е INTERSTELLAR, напълно естествено, и вторият е Дивергенти. Това бяха филмите, които ме впечатлиха най-много през 2014 година.
Любимото ми събитие за 2014 естествено беше концертът на Сара Брайтман.
Също така и турнето на Железния трон, на който успях да се снимам. :)
Май това вече е всичко. Наистина.
Случиха ми се и много други хубави неща през 2014.
А 2015 ще бъде също толкова хубава, ако не и повече. Не само за мен, но и за вас. :) Сигурна съм!
П.С. Една част от снимките не са мои, а са свалени от интернет и нямам права върху тях.

Коментари

  1. Лаковете на Essence и Rimmel 60 seconds колко дни горе/долу издържат?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. С домашните ми задължения три дни, но ако мързелувам - пет.

      Изтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

Диагноза: СЕКСИ! ревю/ I Feel Pretty review

300: Възходът на една империя!

Престъпленията на Гриндевалд - Ефекти и Разочарование