Rimmel 60 Seconds на Rita Ora Ревю

Знам, че сигурно не един или двама блогъри са правили ревю на лаковете на Rimmel, но просто реших и аз да си споделя мнението за тях. Взех си четири от серията на Rita Ora. Имам следните цветове - 203 Lose Your Lingerie (нежно розово), 873 Breakfast In Bed (ментово), 303 Raw As Night (ярко червено) и 613 Midnight Rendezvous (тъмно лилаво).
И четирите цвята са прекрасни. Стоят много добре. Четката е от големите, които позволяват хубава покривност.  Аз слагам два пласта и от горе топ лак, естествено.
Цена: По принцип цената фигурира между 3 и 4 лв. Зависи откъде ще си ги купите. В дрогерии Lilly в момента са 3.95лв., а в магазини ELITIS са 3.00лв. В общи линии достъпни са за всеки.
Опаковка: Лакът е в стандартна опаковка. На капачката е ликът на Rita Ora и в горния десен ъгъл е и прекрасната корона символ на марката.
Количество: 8 мл.
Трайност: Бих казала, че като трайност са доста добре. С натовареното ежедневие и домашните задължения започва да се лющи на третия ден, и то само леко на връхчетата. Но съм имала случаи на няколко дни, в които само съм мързелувала (има ги и тези дни) и едва към петия - шестия ден лакът започна да се маха.
За уикенда реших да бъда с Midnight Rendezvous.
Идеално пасна на мрачното време навън, идеален беше и за събота вечер.
Лаковете са водят бързо съхнещи. От личен опит съм съгласна с това. Направих си маникюра в петък на работа (добре, че съм бърза и шефът го нямаше) и наистина изсъхна доста бързо. Може и да е малко повече от 60 секунди, но не ми се налагаше да чакам, за да пиша или подреждам документи. Дори и връхната дреха си сложих без проблем.
Като цяло мнението ми за тези лакове е добро и  бих си ги взела пак. Дори мисля следващия или следващите да са от серията им Salon Pro.
Ще се радвам да ми споделите вашите впечатления за лаковете на Rimmel.
Все пак един хубав маникюр винаги е повод за усмивка. :)
П.С. Можете ли да ми препоръчате някакъв полу-професионален фотоапарат? Замислям се да си направя един коледен подарък.

Коментари

  1. Чудесни са тези лакове . И аз много ги харесвам :)

    ОтговорИзтриване
  2. Страхотен индиго цвят! <3

    Относно питането за лаковете на Rimmel - с изключително добро мнение съм за тях, като изключим матовия им топ лак. Незнайно защо точно за лакове на тази марка не съм писала нищо в блога си, та в най-скоро време е редно да се поправя, защото наистина заслужават.

    http://iiv-mortisha.blogspot.com

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

Диагноза: СЕКСИ! ревю/ I Feel Pretty review

300: Възходът на една империя!

Престъпленията на Гриндевалд - Ефекти и Разочарование