Pinks кутия Юни 2014

Ето, че дойде време за юнската кутия на Pinks след кратка пауза.
Няма да отричам, че си поръчах тази кутия само заради лака за нокти на Inglot. Очакванията ми бяха само това да е продукт в пълен размер. Е, да, ама получих цели три продукта в оригинален размер.

Ето и какво имаше в моята кутия.
1. Лак за нокти Inglot 707 от серията Nail Enamel, оригинален размер 15 ml. Падна ми се прекрасен пастелено розов цвят, но има само един проблем. Четката май е дефектна и трябва малко повече да се внимава, когато се нанася.
2. Yves Rocher крем душ бразилско кафе, оригинален размер 200 ml. Този продукт няма как да се пропусне. Веднага се на бива на очи. Ухае страхотно. Вече имах възможност да го изпробвам. В началото след като излязох от банята изобщо не го усещах, но после вече се усещаше съвсем леко така приятния ненатрапчив аромат на кафе.
3. Bilka околочен гел Rosa Damascena, оригинален размер 25 ml. Този продукт е за изсветляване на тъмните кръгове под очите.
4. Yves Rocher Cerisier en fleurs EDT, 1 ml.
5. L'Oreal Professionnel Vitamino Color шампоан, 2 x 10 ml.
6. Mixa CC крем 2 ml.
7. Mixa хидратиращ крем с 10 % глицерин 2 ml.
Досега не съм използвала нищо на Mixa и ще ми е интересно да тествам мострите им.
8. Biotrade Acne out активен лосион за мазна и склонна към акне кожа, 15 ml. На този продукт май капачката също нещо е дефектна, защото съвсем леко се беше разтекло по бутилката.
9. Yves Rocher 10-секунден тест за да определиш кожата на лицето си. Вече го направих. Резултатът само потвърди това, което вече знаех - нормална към комбинирана кожа.

10. Revive Snails Extract интензивен регенериращ серум, 2 x 2 ml. Този продукт ще влезе в употреба на майка ми.
11. Yves Rocher Cle Vegetale серум за отслабване, 5 ml. Не е ли по-правилно антицелулитен гел или крем?
Този месец в кутията има и мини книга  Каталог Здраве, а той върви и с този магнитен разделител. Отбелязвате си например началото на дадена глава в книга и края й и следите колко сте прочели.
Мисля, че кутията е хубава, ако не броим дефектите по някои от продуктите. Но май ще си я поръчвам само, когато има нещо по-така в оригинален размер.

Коментари

Популярни публикации от този блог

300: Възходът на една империя!

Диагноза: СЕКСИ! ревю/ I Feel Pretty review

Престъпленията на Гриндевалд - Ефекти и Разочарование