Чуден подарък от Германия!

Здравейте, прекрасни и ненагледни!
Днес искам да споделя с вас прекрасния подарък, който моята приятелка Кали ми донесе от Германия.
Кали беше на гости при майка си и се прибра след Великденските празници. Беше ми обещала подарък от Германия и аз с нетърпение очаквах някакво малко сувенирче като някоя от онези снежни топки или ключодържател, или нещо съвсем мъничко. Е, това не го бях очаквала! Докато се приготвях за тренировката по Зумба тя тайно прибрала подаръка ми в сака. И както си прибирам останалите неща..."Въй! Какво е това?! Откъде се взе?". И в следващия миг включвам и поглеждам към Кали. Аз й викам: "Ама не трябваше! Аз исках само нещо мъничко.", а тя се усмихва и вика: "Аз пък исках да ти взема това. То е точно като за теб." И наистина подаръкът й е точно това, което от месеци искам - нова палитра със сенки за очи и малък стартов комплект с четки.
Винаги съм искала да се науча да си правя опушен грим, но за тази цел ми трябваха и хубави четки. А тези, които Кали ми подари заедно със сенките, са много добри като за старт. Ще ми влязат от полза при ежедневния грим. Както виждате, вече съм ги погнала. Мога да си експериментирам с тези гами колкото искам. И се надявам много скоро да се науча. Добре, че Youtube бъка от клипчета с уроци по гримиране.
Без малко да забравя! Ама и аз съм една! Подаръкът включваше и тези две сладки парфюмчета. Бялата опаковка е с малко по-силен аромат, но определено е хубав, а розовата е по-нежен и флорален. И двата са чудни и ще си ги ползвам с удоволствие.
Утре започва нова седмица, нови причини за усмивки. Аз възнамерявам много да се усмихвам, което ви съветвам също да направите. :)

Коментари

  1. Честита ти радост :-)

    ОтговорИзтриване
  2. The pleasure was all mine ! Ей затова обичам да правя подаръци на прекрасни хора ! Хора ,които биха се радвали на " малкото сувенирче", винаги получават нещо специално и не толкова малко ! Те просто заслужават специално отношение ! Enjoy !

    ОтговорИзтриване
  3. Честитки, честитки!! Супер са ... а парфюмчетата в първия момент ги помислих за глосове и си викам "брей колко красиво са го измислили" :D:D:D

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

300: Възходът на една империя!

Диагноза: СЕКСИ! ревю/ I Feel Pretty review

Престъпленията на Гриндевалд - Ефекти и Разочарование