Нови продукти Май 2014

Здравейте, прелестни!
Дойде ли новия месец се чудя какво по напред да си купя след като оправя сметките за месеца. Май и при вас е така. Аз лично винаги си правя списък с това, което ми е най-необходимо и много рядко го нарушавам. Е, този път го наруших, но за мой късмет не прекалих драстично. И съжалявам, че ги добавям едва сега, но получавам заплатата си на два пъти.
1.Матиращ тоник на Avene. Отново се върнах на този тоник и е просто чудесен. Писала съм вече за него и каквото и да кажа пак няма да е достатъчно. Този тоник си е буквално моето спасение за съвършена кожа без акне. Цена: 25.70лв,
2.Мицеларната вода пак на Avene 50ml. Не съм ползвала досега мицеларна вода и понеже бях чела отзиви за нея, реших да опитам като за начало тази и то малката опаковка. Не знаех как ще реагира кожата ми и не исках да рискувам с голямата. Ако виждате добре от снимката, почти съм я свършила. Цена: 3.20лв.
3.Почисващ гел за лице на Himalaya. От доста време искам да пробвам този гел. Не съдържа парабени и ухае много приятно. Сполучих точно на по-голямата опаковка, в която има още 50ml безплатно. Цена: 6.19лв.

4.Гел крем за лице Moisture Match за комбинирана и мазна кожа на Garnier. Този крем се води с 24-часов матиращ ефект. В момента в който го нанасям веднага започвам да усещам матиращия ефект. И този продукт няма парабени. Цена: 9.49лв.


5.Лак за нокти Essie Vanity Fairiest. Ето че и аз се сдобих с лак на Essie! За топлите сезони по принцип избирам цветове, които се открояват повече, но аз просто се влюбих в този. Доста издръжлив лак се оказа. Дори се замислям да си взема от техния топ лак за да видя дали другите ми лакове ще са по-издръжливи.
6.Лак за нокти Golden Rose Rich Color. Не помня кой точно беше споделил този лак в един сайт, но безкрайно се радвам, че го намерих. От снимката не се вижда добре, но това е бебешко синьо. Прелестен е! Цена: 2.50лв.
7.Зеленият лакочистител на дрогерии Lilly на маслена основа. Всички много го хвалеха и реших да си го взема. Цена: 1.49лв.
8.Bourjois Color Boost 06 Plum Russian. В дрогерии Lilly имаше промоция на червилата от тази серия и не се сдържах. Отидох и си го купих през обедната почивка. Цветът е прекалено тъмен за лятото, но аз си го харесвам и ще си го оставя за есента. Цена: 7.99лв.
9.Крем за ръце SANTE 30ml с годжи и маслина. Реших да опитам и малко по-биологични продукти. Забелязах, че когато използвам един и същи крем за ръце и вкъщи и на работа привиквам много бързо към него и той вече губи ефекта си. Затова реших да си взема този за работа. Цена: 5.99лв.


10.Руж CATRICE цвят Love & Peach. Трябваше ми руж, който да ходи с червилото ми на Velvet Matte 06 на Golden Rose и се спрях на този. Бих казала, че е силно пигментиран и оранжавее, но на мен ми допада. Цена: 7.19лв.
11. Молив за очи CATRICE. Не знам как стана така, че си изгубих предишния молив за очи. Реших да експериментирам с този и се надявам да се окаже сполучлива покупка. Цена: 4.09лв.


Като цяло това са козметичните ми придобивки този месец. Някои неща като червилото и лаковете не ми бяха наложителни, но не съжалявам, че си ги купих. Почти всичко е изпробвано повече от веднъж.
А вие какво си купихте през май? :*

Коментари

  1. Матиращият тоник на Авен не изсушава ли :? Аз имам измиващия гел от серията, но ми изсушава кожата и това води до двойно омазняване след това :D

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аз не усещам изсушаване, по-скоро свиване на порите.

      Изтриване
  2. Честити покупки :) И аз исках да си взема от червилото на Bourjois , но докато си избера цвят , той взе,че свърши :( Но съм хвърлила око на ружа на Catrice и мисля тези дни да го нападам :D

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. При мен ружът беше последната бройка и веднага го взех.

      Изтриване
  3. Кремът на Sante е прекрасен! Любим! :)))

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

Диагноза: СЕКСИ! ревю/ I Feel Pretty review

300: Възходът на една империя!

Престъпленията на Гриндевалд - Ефекти и Разочарование