Soo Glow! №20 bright up your life на Essence

Реших, че хайлайтъра на Essence Soo Glow! заслужава да му отделя място в блога си за ревю. По принцип на щандовете го пишат руж, но на мен ми прилича повече на хайлайтър. По някакъв смотан закон на Мърфи трябваше да свърши в Бургас, да не го доставят с месеци, да го намеря в София и веднага щом се върнах в Бургас да е в почти всеки магазин, където предлагат козметика на Essence...
Ммм, да. Законът на Мърфи! Голям майтап!
Е, каквото станало, станало. Връщам се към ревюто.
Опаковка: Опаковката е стандартна, пластмасова, кръгла. Ружовете на Essence са предимно в такива опаковки. Затваря се добре и няма възможност да се отвори.
Количество: 4 gr. Това количество ще ми стигне за доста време.

Текстура: Нещо средно между крем и пудра. По друг начин да го опиша не се сещам. Много е лек. Не е нито сух, нито мазен. Макар че на пръв поглед наистина изглежда мазен. Придава един нежно-розов контраст на лицето. Не е с някакъв крещящ shimmer ефект, а по-точно един фин завършек.
Съдържание: Надявам се да виждате добре от снимката, че няма парабени.
Трайност: Бих казала, че е средна трайност. Някъде до 3 часа, а може би и повече. Зависи и от атмосферните фактори.
Цена: 6.19лв. в дрогерии Lilly.
Извод: Този хайлайтър е прекрасно попълнение в козметичната ми колекция. И като продукт на Essence ми предоставя много добро качество на достъпна цена. Вече около месец го ползвам почти всеки ден. Ще си го изразходвам и пак ще си го купя. А може да взема и другия неутрален цвят.
До сега не бях използвала хайлайтър. Май ще се пристрастя. :)

Коментари

  1. интересен продукт, и аз не ползвам засега, но се оглеждам за позходящи

    ОтговорИзтриване
  2. Аааааа добре ми изглежда. Но защо не виждам нищо розово в него? Ще се купува май май ....интересно защо не съм го забелязала на дисплея на есенс...
    http://pandasmakeup.blogspot.com/

    ОтговорИзтриване
  3. Вчера си го купих и много ми харесва :) В кутииката изглежда по-розово ,но на кожата е много красив, определено по празниците ще влезе в употреба :)

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

Диагноза: СЕКСИ! ревю/ I Feel Pretty review

300: Възходът на една империя!

Престъпленията на Гриндевалд - Ефекти и Разочарование