Empties #3

И след като представих новите си придобивки, мисля че е време да покажа и празните опаковки. Ако се забавя още малко няма да има къде да ги складирам.

1. Започвам със сухия шампоан на Shauma. Взех си този шампоан по съвет на приятелка и не съжалявам. Пак бих си го взела, но сега съм хвърлила око на една друга марка.
2. Лосиона за тяло Just Desserts с аромат на лимон. Е, не се спогодих с този продукт. Като го намерих в един магазин до нас така се зарадвах, че няма да ми се налага да го поръчвам по интернет както преди. Дали защото е от самия аромат или текстура, но не се спогаждаме. Няма нищо общо с лосиона с аромат на шоколадово суфле на същата марка. Не ухае приятно и е по-втечнен сякаш. Дори не чакам да го доизхабя, направо го махам. Тези марка май ще си я поръчвам само онлайн.
3. Хидратиращ крем за лице на Bilka. Много харесвам този продукт. Цяло лято си го използвах.
4. Почистващ лосион за лице на Garnier Pure Activ. Серията Pure Activ е една от любимите ми. Ползвала съм и маските за лице. Останах доволна и от лосиона. Имам само един минус - много му е силен аромата. Направо те удря в носа. Но като изключим това е хубав продукт.
5. Тоалетни млека за отстраняване на грим на Дева и на Aries cosmetics. От двете повече ми харесва това на Aries cosmetics. По-леко е като текстура.
6. Топ лак за бързо изсъхване на Essence. Повече ми харесва като основа. Пак бих си го взела.
7. Два продукта за крака - крем за суха и напукана кожа на Beauty Formulas и мус за крака Velnea. И двата продукта ми харесаха. Имат много приятен ментов аромат. А мусът е с много приятен освежаващ ефект. Смятам да опитам и другите продукти от тази серия на Velnea.
8. И последните ми изразходвани продукти са две спирали - Scandal Eyes Retroglam на Rimmel и The Collosal Go Extreme Volume на Maybelline.
А вие какво изразходвахте скоро? :)

Коментари

  1. От няколко години използвам това мляко за почистване на грим на Ариес. Хем почиства добре, хем е много изгодно като цена :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И аз най-много него харесвам. А любимото ми е с краставица.

      Изтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

Диагноза: СЕКСИ! ревю/ I Feel Pretty review

Престъпленията на Гриндевалд - Ефекти и Разочарование

300: Възходът на една империя!