Ревю: Essence Pure Skin Anti-spot Toner & Powder

Здравейте, прекрасни и ненагледни!
Най-накрая е ПЕТЪК!
Днешният ми пост е по молба на Таня от Lavender Beauty. Тя ме помоли да направя ревю на един от продуктите, които наскоро си купих, за което й благодаря. Надявам се да съм от полза както на нея така и на вас.
В началото на месеца се наложи да си купя нов тоник против черни точки и акне. И понеже бях с приятелка в дрогерия Lilly реших да разгледам щанда на Essence. Харесва ми, че те предлагат добри продукти на достъпни цени. Ползвала съм техни продукти и реших да опитам и тези за борба с акнето. И точно там се спрях разбира се на следния продукт - Essence Pure Skin Anti-spot Toner & Powder. Предназначен е за кожа склонна към акне и образуване на черни точки. Моята е комбинирана и ако не внимавам как се грижа за нея ми се появява акне.


Количество: 200 ml
Цена: Към 5.00 лв.
Консистенция: Прозрачна течност със син отенък.
Ухае приятно, някак освежаващо.
Състав: Ето и снимка за тези, които се интересуват от състава. Допада ми това, че не съдържа парабени.



Бих го определила като матиращ тонер. На дъното на бутилката има абсорбираща себума пудра, както виждате от снимката. Трябва да се разклати хубаво преди употреба за да се смесят тонера и пудрата. После се нанася с тампон за почистване върху чисто лице. Има съвсем леко щипене, когато го нанеса, но то минава за секунди и е поносимо. Не съм забелязала да е свил порите ми. Бързо изсъхва и матира кожата. Малко прилича на матиращия тонер на Avene, но не усещам особено стягащ ефект върху порите както при Avene. Бих казала, че този е малко по-слаб, но за цената си е добър и съм доволна от него. Лицето ми е добре и от както го използвам не ми е избило акне за момента. А също така и не съм получила някоя алергична реакция. Използвам го сутрин и вечер.
Само една забележка - матиращия ефект не е много дълготраен.
В заключение:
Доволна съм от този продукт като цяло и пак бих си го купила.

Ревюто е направено на база моя опит с този продукт.
Не забравяйте да подбирате продуктите си спрямо вашият тип кожа.
Надявам се да съм ви била от помощ.
Пишете ми при вас какъв резултат е дал този тоник и дали ви е харесал.
Желая ви страхотен уикенд и много усмивки!

Коментари

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

300: Възходът на една империя!

Диагноза: СЕКСИ! ревю/ I Feel Pretty review

Престъпленията на Гриндевалд - Ефекти и Разочарование