Нови покупки 2 част Април 2014

Здравейте, прекрасни!
Понеже вече сме в края на месец Април реших, че е време вече да ви покажа и останалите ми покупки за месеца. Първата част може да прочетете тук. И така да започваме.
1.Лаковете на Essence Colour & Go. Тези лакове наистина много ми харесват. Първото, което ми хареса е формата на шишето им. Толкова е сладка. Второ имат широка четка, което позволява по-хубаво нанасяне. И трето трайността им - бих казала, че имат доста добра трайност. Издържаха ми близо 3 дни приблизително, но без да мия чинии. В момента съм с оранжевия. За цветовете какво да кажа, то се вижда от самата снимка. Снимките са правени със светкавица
Цена: 2.99 лв./бр.



2. Крем за ръце на Bioten  за много суха кожа с мед и масло от макадамия. Моята кожа не е чак много суха, но определено този крем за ръце ми допада. Като се нанесе по ръцете остава един много приятен лек аромат на мед. И като прибавим, че не съдържа парабени, парафин и изкуствени оцветители, това е само един плюс за него.
Цена: 2.69 лв. в дрогерии Lilly




3. Garnier Fructis  за боядисана коса. Сравнително добър шампоан. Има много хубав аромат. Трябва да го използвам малко по-дълго за да дам оценката си. В магазин ELITIS ми излезе към 3.50 лв. опаковката от 250 ml



4.Down Boy Blush  от The Balm. Току-що пристигна и няма как да не го включа. Този продукт си поръчах от сайта MakeUpButHow.com. Мисля, че няма блогър, който вече да не е разбрал за него. Благодарение на Ели някои от най-желаните марки са вече достъпни и за българската аудитория козметични почитатели, в това число и The Balm. Нямам търпение да изпробвам този руж. И каква уникално сладурска ретро опаковка има. Мисля, че това розово идеално ще си пасне с много бялата ми кожа.
Цена: 29.00 лв. промоционална цена.




5. Тоалетно мляко за почистване на грим с краставица на Aries Cosmetic. Пазара прелива от марки, които предлагат голям избор на продукти за отстраняване на грима, но аз харесвам най-много този. Не дразни кожата и очите, отстранява грима ми изцяло и ухае толкова свежо, точно като краставичка. Може би трябва да му направя ревю, но засега ще кажа само, че това е покупка, която правя за кой ли път и то с удоволствие.
Цена: 1.70 лв., някъде може да е и малко повече



6. Maybelline The Colossal Go Extreme Volume Mascara. Maybelline пуснаха спиралите си на промоция април месец на 8.69 лв. и нямаше как да пропусна, а и имах нужда от нова спирала. Меги от Meggie and her eternal makeup love  написа едно много добро ревю за тази спирала, което можете да прочетете тук.


Е, това бяха покупките за Април месец. Доста от тях вече имат място сред любимците ми за месеца. А ако вие имате някои предложения какво да изпробвам за месец Май, не се стеснявайте и ми пишете.
И понеже предстои дълга шестдневна почивка за повечето от вас, Ви пожелавам да си релаксирате както вие си знаете и много да се усмихвате. :)

Коментари

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

300: Възходът на една империя!

Диагноза: СЕКСИ! ревю/ I Feel Pretty review

Престъпленията на Гриндевалд - Ефекти и Разочарование