Spirit of Burgas 2015 and Robbie Williams

Бързам да ви споделя емоциите си от концерта на Robbie Williams и Spirit of Burgas, докато са все още пресни. А ако сте били там и знаете за какво става въпрос, се надявам да сте си прекарали също толкова добре, колкото и аз.
Опашките не бяха малки. Разбрах, че ги имало още от сутринта. Нормално, като се има в предвид, че се събраха към 35 000 души вечерта. В един момент се чудех дали ще влезем на време и ще си намерим ли прилични места откъдето да виждаме добре сцената. Но не висяхме толкова дълго време на опашката, колкото очаквах.
Радвам се, че успях да отида на време и да хвана изпълнението на Kwabs. За него разбрах благодарение на една приятелка. Има интересен глас и изпълненията му бяха сякаш малко по-акустични. Групата му използва инструменти, но се придържаха към класическото звучене, което аз лично намирам за чудесно. Освен свои песни Kwabs изпълни и Lean On на Major Lazer feat. MO.
Гвоздеят на вечерта обаче си беше Robbie Williams.
Каквото и да кажа, няма да е достатъчно за да опиша енергията, която той излъчваше и с която зареди публиката. 35 000 души пяха с него песните му. И не само неговите. Robbie изпя и няколко хита на други изпълнители от световна величина - U2, Queen, Lorde, Frank Sinatra. Цялата вечер просто беше микс от почти всеки един музикален жанр - рок, поп, суинг и др. Началният час на концерта беше обявен за 22:30 и той започна точно в 22:30. Нямаше мотане като при нашите български изпълнители. Истинска точност и професионализъм. Единствено направи една кратка почивка за да си свали на бързо панталоните и да ги замени с шотландски килт (мисля, че така се казваше).
Вечерта беше повече от страхотна! Какво повече да кажа? Просто трябва да сте присъствали за да разберете. Аз лично се надявам Robbie пак да дойде. Дори сам си изпроси покана. :D
И въпреки че харесах целият концерт, мисля че това беше един от любимите ми моменти.
Вече се чудя кой ли ще поканят догодина. Аз много бих се радвала да дойде Bruno Mars. Вие кого бихте иска ли да видите следващата година на Spirit of Burgas и хареса ли ви тази година?
П.С. Снимките са взети от официалната facebook страница на Spirit of Burgas. Нямам никакви права върху тях.

Коментари

  1. Споделям мнението ти за Роби : ) Само не разбрах дали си слушала Kasabian, защото са адски добри!
    За следващата година си пожелавам QOTSA, Jack White, Arctic Monkeys, The Black Keys, нещо такова : )

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

Диагноза: СЕКСИ! ревю/ I Feel Pretty review

Престъпленията на Гриндевалд - Ефекти и Разочарование

300: Възходът на една империя!