Юлски любимци 2015

Още един месец премина, но този път вместо дъждове, се "насладихме" на невероятните летни жеги. И макар да не успях през тези горещи дни да отида на плаж си имам и аз няколко любими нещица за Юли месец.
Започвам с два продукта, на които стигнах дъното.
1. Започвам с ружа DownBoy на theBalm. През лятото все ми е много розово, а този руж придава един много лек и розов тон на скулите и лицето като цяло.
2. Матиращата пудра на Essence All About Matt. Нанасям тази пудра само на Т-зоната си, защото там е най-голямо омазняването. Идеална е за ежедневния ми грим.
3. Спиралата Black+Long на Deborah Milano. Написах подробно ревю на спиралата, което можете да прочетете тук.
4. Продължавам с розовото пак. Този път е хидратиращото червило на Rimmel в цвят 130 Oxford St. Fuchsia. Имам го от миналата година и сериозно се опитвам да го изразходя.
5. Тоалетно мляко за махне на грим на ELEA с флорална вода от здравец. Този продукт е сравнително нов, но го използвам непрекъснато и съм много доволна от него. Мисля, че дори скоро ще го изразходвам. Доста е сходен с тоалетното мляко на NIVEA от серията Pure&Natural с алое вера и арганово масло. Ще им на правя ревю-съревнование.
6. Почистващата пяна за лице на Himalaya с нийм също попада в категория любими. Сестра ми беше на гости в Бургас с племенничката ми и понеже не е хубаво да прегръщам и целувам детето, докато нося грим, тази пяна беше от голяма полза. Махам грима с тоалетното мляко и след това пяната влиза в действие. Не изсушава лицето ми и нямам алергични реакции.
 7. Любима песен за Юли. Тук се колебая между две. Едната е на Nicki Minaj feat. David Guetta - Hey Mama.
А другата е на Enrique Iglesias y Nicky Jam - El Perdon.
 И двете са напълно различни една от друга, но и двете ме подтикват да танцувам.
8. Любим филм. Без съмнение "Отвътре навън". За един уикенд го гледах два пъти. Филмът е и с възпитателна цел, затова ако още е по кината, отидете да го гледате.
9. Любим влогър този месец е Brian Rose.
Brian е от Щатите, но живее и работи в Лондон. Каналът му в Youtube се казва London Real и цели да запознае зрителя с чужденците, които пристигат в Лондон, за да започнат нов живот там, нов бизнес. Дори наскоро на гости му беше Mimi Ikkon, която просто обожавам, но за нея друг път. Като цяло Brian се придържа към мотото "The journey is important, not the final destination." Когато гледам някой негов видео запис се изпълвам с вдъхновение и мотивация.
Мислех, че месечните ми любимци ще са много по-малко, но май са нормална бройка.

Коментари

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

300: Възходът на една империя!

Диагноза: СЕКСИ! ревю/ I Feel Pretty review

Престъпленията на Гриндевалд - Ефекти и Разочарование