Good Box Юли 2015

Наобядвах се хубаво през обедната почивка. Връщам се в офиса и хоп! На бюрото ме чака новата кутия Good Box за месец Юли 2015.
1. Студен чай с био маточина, градински чай, мащерка, кафява нерафинирана захар и лимонена киселина. Честно да си кажа, не ми хареса. Ако подбраните съставки бяха за топъл чай, може би щеше да ми се хареса, но за студен чай не ми допадат.
2. Брауни с орехи. Това вече беше вкусно. Спор няма.
3. Био билков бонбон.
4. Био меден бонбон.
И двата бонбона бяха много вкусни. Така ми се усладиха.
5. Билкова кръв, 10мл. Ако някой може да ми обясни за какво да я използвам.
6. Мултивитамини, 10мл.
7. Мостра на интимен сапун.
8. Анти-комарин - за предпазване от ухапвания от комари и за успокоявания от бубо-атаки.
9. Био препарат за пране на Almawin, 1 доза. Още използвам препарата за миене на съдове и нямам оплаквания. Тези дни ще изпробвам и този.
10. Био олио против стрии и наранени зърна. Това е по-подходящо за току-що родили майки, но все пак ще проверя дали мога му намеря някакво приложение.
11. И за финал душ-гел в оригинален размер с алое вера на Bio Rhythm. Ароматът му хич не ми се понрави в началото, но докато го нанасях се измени и започна да ухае много хубаво. Останах приятно изненадана.
От това, което успях да изпробвам от кутията, единствено не ми хареса студения чай. Но като цяло кутията ми харесва и вече чакам с нетърпение следващата за месец Август, която както разбрах, ще е пълна само с български продукти.
П.С. Извинявам се за ужасните отблясъци на снимките. Бях на работа, когато получих кутията и нямах добри условия за снимане.

Коментари

  1. О супер, много ми се искаше да видя какви благинки има в кутията за Юли, сестра ми си взе само за юни. Анти-комарина ще ми осмисли живота! Бубите ме пият като медовина!
    Билкова кръв wtf? @_@

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

300: Възходът на една империя!

Диагноза: СЕКСИ! ревю/ I Feel Pretty review

Престъпленията на Гриндевалд - Ефекти и Разочарование