Отвътре Навън - всеки има малки гласове в главата си

Колко от вас чуват и други гласове в главата си освен своя собствен?
Отговор: ВСИЧКИ!
Така Disney и Pixar представят петте основни емоции, които ръководят човешкото съзнание в новата анимация "Отвътре Навън" - Радост, Тъга, Бяс Лют, Страх и Отврат.
Главно се наблюдават емоциите в главата на Райли - 11-годишно момиче, което току-що се е преместило от Минесота в Сан Франциско.
Ако досега в живота на Райли Радост е била основна действаща емоция, вече не е така. Промените са толкова много, че другите емоции вземат връх и някак те трябва да намерят начин за всеобщо "съжителство". Да никак не е лесно, особено на ново място и пред прага на пубертета. Емоциите на Райли са много различни, трябва да преминат през много изпитания, но общото между тях е едно - всички ги е грижа за Райли.
Чаках тази анимация може би от февруари месец, а когато пуснаха и официалния трейлър интересът ми се засили още повече. Ако сте чели и предишни мои кино публикации, вече знаете, че гледам да нямам големия очаквания за някой филм за да не остана разочарована. Е, да, но тук очаквах една наистина прекрасна анимация и я получих. Имаме чудесни герои, историята е много интересна и забавна. В същото време на няколко пъти се удържах да не се разплача.
По принцип предпочитам да гледам филмите със субтитри за да чуя оригиналните гласове на героите, но тук и българското озвучаване се е получило много добре. Гласовете се връзват идеално с образа на всяка една емоция. И макар да очаквах Радост да ми стане любимка, всъщност това място зае Тъга.
В заключение: Каквото и да ви кажа, ще е прекалено малко за да ви опиша колко много ми е харесал този филм. Все пак ще опитам. Филмът ми хареса толкова много, че го гледах още веднъж. Да, наистина. Препоръчвам ви да отидете да го гледате, дори и ако не сте родител (като мен). Човек никога не е прекалено голям за анимационни филми.

Коментари

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

300: Възходът на една империя!

Диагноза: СЕКСИ! ревю/ I Feel Pretty review

Престъпленията на Гриндевалд - Ефекти и Разочарование