Нови продобивки #5 2015

Лятото определено не е сезонът за NoNuyMonth. Поне не и за мен. А и напоследък май пазарувам основно онлайн.
1. Био енергизиращ флуид за околоочния контур на NONIQUE, 15мл. - 11.65лв.
2. Балсам за освежаване на ума на Badger, 17гр. - 15.65лв.
Това беше първата ми поръчка от Zoya.BG и останах доволна от бързината на доставката. Надявам се скоро да дам отзиви за продуктите.
3. Хидратиращ крем за лице с алое вера и арганово масло за нормална и комбинирана кожа на NIVEA Pure&Natural, 50мл. - 8.99лв. Вече е с нова опаковка и той, но е все така прекрасен. Тук съм писала повече за него.
4. Шампоан Schauma против бързо омазняващи се корени - намален на 2.99лв.
5. Почистващ тоник за лице на Garnier от серията Pure Activ.
6. Почистващо мляко на ELEA за мазна и комбинирана кожа - 4.59лв. Бях чела преди време някой да хвали почистващите млека на ELEA и реших да дам шанс на това. Така че ще видим.
7. Ексфолиращ гел за лице Neutrogena Visibly Clear, 10.69лв.
8. Бебешки крем Бочко, 2.30лв. Не мисля, че е необходимо да споменавам колко харесвам този крем. Той винаги трябва да фигурира в арсенала ми от бяла козметика.
9. Шампоан Milva с коприва, 1.95лв. Идеален ми е за лятото, особено за след плаж. Миналата година останах много доволна от него.
10. Парфюм Passenger на S.T. Dupont. Този парфюм е подарък от сестра ми. Това е нещо съвсем различно от нежните аромати на Nina Ricci. Ароматът е доста по-дързък от това, което съм свикнала да нося. Някак си ми е прекалено силен и затова го подарих на майка ми.
11. Спирала Black+Long на Deborah Milano, 9мл. - 6.89лв. Подготвям й ревю.
12. Новите балсами за устни ELECTRO на Maybelline New York - 4.59лв. всеки един. Най-накрая се появиха и в бургаския ELITIS! Първо купих само Berry Bomb, но се оказах прекалено слаба и си купих след няколко дни и останалите три.
13. Пила за нокти 4 в 1 отново на Essence - 3.29лв.
Тези дни чакам пак няколко нещица да дойдат по куриер. Знам. Май вече започвам да изпадам в някакво болестно състояние. :) Едва ли имам оправдание. Но ще се постарая да сведа пазаруването до минимум. Обещавам!

Коментари

  1. Застреля ме - ако Пътника е тежък парфюм, то не знам Шанелите за теб какви биха били. Имам и него, и Blanc - чудесни белоцветни аромати са. :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Всеки нос с предпочитанията си. Просто не е за мен. :)

      Изтриване
  2. Оооо колко goodies! Опаковката на парфюма е супер сладка, жалко че е много силен и аз си падам по нежни и свежи нотки, особено мразя сладките цитросови.
    Btw, какво би препоръчала за почистване на грим?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Лично аз харесвам три тоалетни млека за премахване на грим - с краставица на Aties cosmetics, Pure&Natural на NIVEA, а в момента използвам на ELEA за мазна и смесена кожа с флорална вода от здравец. И трите са на достъпни цени, премахват доста добре грима и не са ми причинили каквато и да е алергична реакция.

      Изтриване
  3. Благодаря! Ние ще се радваме да чуем какво мислите за Badger. :)

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

Диагноза: СЕКСИ! ревю/ I Feel Pretty review

300: Възходът на една империя!

Престъпленията на Гриндевалд - Ефекти и Разочарование