неделя, 7 юни 2015 г.

Палитра Diamante от Lollipop Cosmetics

Време е да дам и аз своето мнение за сенките на Lollipop Cosmetics.
Наскоро си взех палитрата от четири цвята Diamante от серията ITALIA. Да, знам, че цветовете са много ярки и първата реакция на хората е "Кога ще имаш повод да ги носиш? Прекалено ярки са!" Е, аз си намерих повод и то не един. А и като дойде лятото са идеални за ежедневния ми грим през почивните дни.
Палитрата, която си избрах е с изключително крещящи цветове - ярко жълто, градинско зелено, тъмно лилаво и черно. На пръв поглед изглежда така все едно тези цветове нямат нищо общо, което е така, и не се допълват изобщо, което не е така. Аз лично обичам да комбинирам жълтия и зеления цвят.
Опаковка:
Опаковката е като палитрите на Inglot - магнитна. Когато свършите сенките, можете да си поръчате други и да си сглобите каквато поискате цветова гама
Консистенция:
Сенките са прахообразни, но се нанасят доста по-лесно от други. Само трябва да внимавате, защото както казах, са много наситени.
Трайност:
Сенките са доста трайни. По мои изчисления последния път, когато ги използвах, издържах с тях от 19:00 часа да 02:00 часа - седем часа.
Състав:
Не съдържа парабени и изкуствени аромати. Ето тук може да видите пълния състав на самия продукт и да си го поръчате. В момента е намалена на 23лв.
Lollipop cosmetics са cruelty-free марка. Или казано на български, продуктите не са тествани върху животни. Нещо, което лично аз намирам за голям плюс.
Оценка: ОТЛИЧЕН 6!!! Бих закупила още продукти на Lollipop cosmetics. Хвърлила съм око на палитрите с червила и при първа възможност възнамерявам да се сдобия с някоя от тях.
Бих искала да науча дали вие сте използвали някой от продуктите на Lollipop cosmetics и доволни ли сте от тях.
P.S. Малко се бавя с постовете тези дни, защото имам доста работа, а и ми се насъбраха няколко пътувания едно след друго, но обещавам да наваксам. А дотогава се усмихвайте, че и след това. :)

1 коментар:

  1. Остави ги тия коментари от типа на "Уууу, кога ще го носиш!". Много ме дразнят.Не мога да си нося пайетените рокли през деня, не може да нося официялна рокля с кецове и не може да се наклепам с искрящ и цветен грим в ежедневието си. Все не може, не може, безброй правила, които няма пък да спазвам, живота и без това е кратък! :D
    А относно сенките, великолепни са, точно такива си търсех, щури и наситени. ^_^ Ще трябва пак да се ходи до DM :D

    ОтговорИзтриване