The Berry and Bludger Autumn Tag

В един скорошен пост писах, че преди време единствения сезон, който обичах беше лятото. Но през последните години се научих да оценявам всеки сезон, включително и есента. И затова с голямо удоволствие се включвам в нашумелия есенен TAG. И много благодаря на Bludger Queen, че ме тагна. Е, хайде да започваме.
1. Предпочитано място през есента?
В Бургас си имаме чайна - прекрасно и спокойно място, където можеш да се отпуснеш. Всеки път, когато съм там тревогите ми остават на заден план. Може би е от самата атмосфера, може и да е заради прекрасния чай, който правят и вегетарианското им меню, може да е и заради самите хора, но там е наистина така успокояващо и релаксиращо. Уви, с препълнения ми график много рядко го посещавам, а в събота и неделя вече не работят.
2. Продукт, без който кожата ни не може?
Балсам за устни!!! Задължителен е. По принцип винаги нося един в чантата си, а ако го забравя направо се побърквам.

 3. Есенно червило?
Точно тази есен нося основно два цвята. 1) Дълготрайното червило на Essence №15 Oh So Matt! (за ежедневието) и 2) Shiseido Lacquer Rouge цвят RD607 (за петъчните и съботните вечери с приятели). Вярно че е само мостра, но наистина е чудна придобивка.

4. Любимата ни дреха, запазена за есента?
Нямам някоя особено любима дреха за есента. Гледам най-вече да ми е топло. Но може би есенните ми джинси - удобни и практични.
5. Аксесоарът, който вадим с падането на първите есенни листа?
Това е нещо съвсем ново за мен. В началото на лятото се сдобих с чанта на Betsey Johnson, но изобщо не беше подходяща за лятото. Прецених, че есента ще е най-подходящия сезон за тази чанта. Просто е прекрасна - стилна и елегантна, но и леко закачлива с това леопардово сърце-закопчалка.


6. Парфюмът, крещящ есен е?
По принцип много трудно си харесвам някой аромат. Може би защото не мога да отразявам всички аромати. Кожата ми е доста придирчива в това отношение. Но за мой късмет още през първата ми година в университета се сдобих с Nina Ricci и цяла есен карах само с него. Прекрасен аромат. Ако понякога се затрудня какво да си купя и не мога да реша, се връщам пак към него, особено през есента.

7. Напитка, която сгрява есента ни?
Без да се замислям - чай. Като дете хич не обичах да пия чай, а сега съм луда за чай. Любимите ми чайове са на Yogi.

8. Храната, носеща вкуса на есента?
Резенчета ябълки поръсени с канела. Все гледах картинките им из Tumblr и се реших тази есен да ги опитам. Толкова са ми вкусни. И с чая са отлична комбинация. Може другия път да им добавя и мед.

9. Книгата, която грабвате под топлото одеало?
Нямам някоя определена книга за есента. Почнала съм дадена книга и трябва да си я довърша. Не мога иначе.

10. Песента, която ни носи прекрасно есенно настроение?
И тук нямам някоя определена песен, но може би точно в момента на ум ми идва Masterpiece на Jessie J. Тя ми е любимата от новия й албум. 
11. Трикът, подобряващ настроението ни през есенните месеци, когато времето е мрачно?
Напоследък особено ободряващо в такива дни ми действат романтичните себепомагащи филми от типа на "Под небето на Тоскана", "Яж, моли се и обичай" и други подобни.

Докато ги гледам, отделям и време за маникюра и педикюра си. И за финал грабвам Сара за едно хубаво гушкане. Разбира се, първо трябва и малко да поиграем.

Нека всеки, на който му се прави този таг, да се чувства тагнат. И все пак много искам да прочета отговорите на следните хора:
The Girl who invented the Romance
Hunting for beauty
Lavender Beauty
Sincerely, Christine
Beyound The Visible
Може да оставите отговорите си в коментар под поста или да напишете интернет страницата на публикацията си, където ще мога да ги прочета.
И се усмихнете! Друг няма да го направи вместо вас! :)

Коментари

  1. Благодаря, че се включи в тага! <3 <3 <3 Беше ми доста интересно да прочета отговорите ти. ^___^

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. О, аз ти благодаря! За мен беше удоволствие! :)

      Изтриване
  2. Много интересно ми беше да прочета отговорите ти! Не знам защо всеки път избягвам да подуша ароматите на Nina Ricci, но ти определено предизвика интереса ми :)
    Благодаря за тагването! От другата седмица се завръщам в писането и ще се постарая това да е първия пуснат пост.

    ОтговорИзтриване
  3. Много благодаря за тага :* страхотен е :)

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

Диагноза: СЕКСИ! ревю/ I Feel Pretty review

300: Възходът на една империя!

Престъпленията на Гриндевалд - Ефекти и Разочарование