Нови придобивки #3

Нямам точно определен ден за шопинг, ако трябва да съм честна. А и както бях болна се ограничих с покупките и пазарих на няколко пъти. Така е, когато се налага да даваме пари и за лекарства. Но все пак успях малко да се поглезя. Съвсем малко.

1. Напоследък проявявам голям интерес към лаковете на Golden Rose Selective. Сдобих се с още два лака в цвят Beige Satin и Mahogany. По 1.99 лв. всеки.
2. Лак за коса Garnier Fructis, 3.99 лв. Необходима покупка, а и спешна заради Halloween. Ще влезе в употреба и за коледните и новогодишните празници
3. Рол- он Dove с драконов плод. Изгубих бележката с цената му, но е някъде между 4 и 5 лв. Все още търся заместител на Mitchum на Revlon. Много приятен аромат.
4. Ароматна свещ London Parks Exotic, 34 лв. с куриер. Сдобих се с нея от сайта на FashionDays. В началото не можех да оценя аромата с моята хрема, но сега вече е съвсем друго нещо.
5. Руж на Elizabeth Arden цвят 03 Honey. Сдобих се с него благодарение на Sensus veris. Цената му онлайн е към 40 лв. Зависи от къде ще си го купите. Ружът е с кремава текстура и цветът е много приятен.
6. Soo Glow! №20 Bright Up Your Life хайлайтър с кремообразна или пудрена текстура на Essence, 6.19лв. На лепенката му пише руж, но на мен ми прилича повече на хайлайтър. Когато го видях в Бургас веднага реших, че ще си го купя със следващата заплата. За мой пуст късмет когато получих заплатата, той беше свършил в бургаските магазини и никъде не го намирах. Е, добре че бях в София за концерта на Сара Брайтман и братовчедка ми ме разходи по магазините. Видях го и понеже беше последна бройка, хич не му мислих и си го купих.
7. Essence eyeshadow №71 Miss Atlantis и Essence Colour & Go №172 Splash! Боледувам си аз в първия петък на месец Ноември и както си гледам във Facebook, виждам името си сред печелившите от giveaway-а на A Cup of Teia Ted. Така ми се оправи настроението в този ден. А когато се прибрах от София тези сладурчета ме чакаха.

8. Хидратиращия крем и хидратиращата маска на Clinique. Всички се добрахме поне до едната опция на сп. GRAZIA и този месец. В Бургас имаше само тази с маската. Видя се, че никъде няма дегримьор и не го мислих.
9. Крем за ръце Дева с какаово масло, 0.89лв. Какъв аромат само!
10. Ексфолииращ душ-крем Cottage ванилия, 4.89лв.
11. Палитрата сенки NUDES на H&M, 9.90лв. Време беше да се сдобия и аз с нещо от козметиката на H&M. От толкова време чаках да дойдат и в България.
12. "Богат татко, беден татко" от Робърт Т. Кийосаки, 10лв. Търсех навсякъде в Бургас тази книга. Обиколих всички книжарници и всички ми казват, че мога да я намеря само в он-лайн магазините им. И нея в София я намерих. Толкова много препоръки прочетох за нея и нямам търпение да я прочета.

За финал отбелязвам, че това е моята 99-та публикация в блога. Планувам №100 да е изненада и се надявам да ви хареса.

Коментари

  1. Страхотни неща си си накупила! "Богат татко, беден татко" е една от най-добрите книги, която съм чела. Има какво да се научи от нея.

    ОтговорИзтриване
  2. Страхотни неща. Обожавам това рол-онче на Dove :))

    ОтговорИзтриване
  3. Супер покупки!Книгата е много добра :))

    ОтговорИзтриване
  4. Много хубави покупки! Книгата е невероятна :)

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

Диагноза: СЕКСИ! ревю/ I Feel Pretty review

300: Възходът на една империя!

Престъпленията на Гриндевалд - Ефекти и Разочарование