Любимци за Октомври 2014

И Октомври замина! Остава още месец и ще пеем коледни и новогодишни песни, и ще обновим Bucketlist-а. Но за това в друг пост. Този е за любимите продукти през месец Октомври. А те са следните:

1. Слънцезащитния крем на LUSH Million Dollar Moisturiser с SPF 30. Понеже Октомври беше слънчев и топъл месец използвах най-вече този крем за лицето си. Има един много интересен аромат. Когато го нанеса на лицето си някак си се изменя и става още по-приятен като ухание. Една приятелка ме попита с какъв парфюм си. А аз точно тогава бях забравила да си сложа парфюм.
2. Eye Contour Gel Rosa на Bilka от лимитираната им серия. Този гел го имам от една от Pinks кутиите. Напоследък имам много задачи и няколко лични проекта, по които работя и си лягам след полунощ. Това гелче ми е от голяма помощ сутрин. Нямам тъмни кръгове под очите, но за сметка на това съм подпухнала.
3. Универсалния крем на Himalaya. Понеже е универсален го използвам за петите си. Лятото свърши, но това не означава да занемаря стъпалата си. Използвам го предимно вечер след края на дългия ден.
4. Мицеларната вода на Garnier. По принцип си купувам мостри преди оригинален размер. Кожата ми е чувствителна и много внимавам какво слагам върху лицето си. Но продуктите на Garnier досега не са ме разочаровали и реших да дам шанс и на този. Чувствам я много добре върху кожата си и нямам никакви зачервявания. Някой ми каза, че ако нямам 40 години не бива да използвам мицеларна вода. Четох много статии, но не намерих подобно твърдение. 
5. Дълготрайното червило на Essence №15 Oh So Matte! Обожавам този цвят. Целия Октомври го носех. Може би малко изсушава устните, но само малко. С подходящ балсам за устни не е проблем.
6. Shiseido Lacquer Rouge цвят RD607. С това течно червило се сдобих благодарение на Мери от WomanBerry. Прекрасно тъмно червено. То вече си има ревю.
7. Този продукт си го взех съвсем на скоро. Вярно, че го имам едва от средата на месеца, но съм влюбена в този цвят. Golden Rose Selective №18 Cappuccino. Великолепен кафяв нюанс. Името му пасва перфектно. Като го погледна веднага се сещам за кафе, капучино и т.н. и т.н. А аз не спадам към категорията "Любители на кафе".
8. Коректор Express Wrinkle Smoother от серията Anew Reversalist от Avon. Писала съм повече за този продукт тук.
9. Нещо различно от козметичните ми любимци. Понеже есента е сезонът на ябълките, е напълно нормално да са сред любимците ми. Но за да съм по-точна - резенчета ябълки, поръсени с канела. Ммм... вкусно!

10. И един музикален любимец. Новият албум на Jessie J е страхотен. Любимата ми песен е Masterpiece. Мисля, че и на вас ще ви хареса! :)

Коментари

  1. И аз много харесвам мицеларната вода на Гарниер, кожата ми е супер чувствителна и от някои продукти се обривам , но с нея нямам проблем :)
    Заинтригува ме с околоочното кремче на Билка , защото си търся нещо хем леко , хем достатъчно хидратиращо за зимата :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Лично на мен ми върши добра работа. Както казах събуждам се малко подпухнала и го използвам за да освежи погледа ми. Не ми дразни и очите и е едно такова лекичко.

      Изтриване
  2. Няма такова нещо за ползването на мицеларна вода под 40 години :)) Има дори бебешка :)) От кремчето за очи на Билка и аз съм доволна.

    ОтговорИзтриване
  3. Аз ползвам бебешка на Mustela и съм адски доволна :))) Ябълки,мммм <3

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

Диагноза: СЕКСИ! ревю/ I Feel Pretty review

Престъпленията на Гриндевалд - Ефекти и Разочарование

300: Възходът на една империя!