понеделник, 14 юли 2014 г.

TAG: 5 любими блога!

Добре, че е Ади за да измисли този страхотен таг!
Първо ще споделя, че 5 не са ми достатъчни. Може би дори и 10 няма да са, но щом е казано 5, нека да са 5. А ето и моите 5 любими български блога.
1. Sincerely, Christine. Това е може би първият български блог, на който попаднах. Търсих списък с козметика, която не се тества върху животни и отворих точно поста на Криси на тази тема. От тогава я следя с голям интерес. А и доста често купувам продукти, които тя ползва и редовно са в любимците й. Определено има защо да са сред любимите й продукти.
2. Деси Велева е един от онези блогъри, които имат някакво уникално очарование в себе си. Блогът й излъчва нежност и изящество. Харесвам стила й. От нея просто се излъчва класа. Винаги е много елегантна. А също много ми допада, че и тя като мен е с по-светла кожа.

3. PolinaSofia - Поли може и да не е българка, но това изобщо не й пречи да е един от най-четените по мое мнение блогъри в България. Много от нейните постове са предимно свързани с новите й начинания. Харесвам ентусиазма, който очевидно влага във всяко едно.
4. Miss Vendella. Не слагам блогът й сред любимците си само защото преди месец спечелих от giveaway-а й. Сред любимците ми е, защото е оригинална, интересна и постовете й макар и да са кратки, са интересни и информативни.
5. И за финал ще добавя Мани от mannierox. Мани е един от блогърите с доста различен стил и точно това най-много ми харесва у нея. Визията й е по-тъмна, но мисля, че точно това придава на блога й романтизъм. Особено много обичам таговете, в които се включва. Чета ги с голям интерес.
Освен тези 5 прекрасни дами следя и други блогове с голям интерес. Чак ми се иска тагът да беше с по-голямо число от 5. :*

3 коментара:

  1. Много мерси! Колко пъти съм попадала на името ти, а не съм знаела, че имаш блог. Може ли такова нещо? :) Ползвай повече Facebook профил на блога (а не личния), наистина ще е полезно! Поздрави :)

    ОтговорИзтриване
  2. Мерси за милите думи :) радвам се, че продуктите, които харесвам аз, харесват и на теб :))

    ОтговорИзтриване