ТРОНЪТ ДОЙДЕ!!!

Привет, маниаци на телевизионните сериали!
Ако сте разбрали, аз съм човек с много интереси и един от любимите ми е киното и телевизията. И както се досещате от заглавието съм почитател и на "Игри на тронове".
За "Игри на тронове" бях чула преди известно време и все се канех да го гледам, но едва сега в началото на годината се реших и най-накрая изгледах първите три сезона.
Каквото и да ви кажа за сериала няма да е ново.
Сериала е направен по поредицата "Песен за огън и лед" на Джордж Р. Р. Мартин, която все още се пише. Историята прелива от сложните държавни заговори и конспирации и човешките взаимоотношения. Може да се каже, че този сериал има всичко - любов, омраза, жажда за власт, благородни герои и отвратителни герои и дракони, разбира се. Какво е една фентъзи поредица без някое магическо създание?!
Но за сериала друг път или ще прочета поредицата и ще й направя ревю.
Както знаете HBO Bulgaria организираха турне на Железния трон. Във Велико Търново, Бургас, Варна, Пловдив и София феновете на "Игри на тронове" ще имат възможност да се снимат с този епичен трон. В Бургас часовете за снимки бяха от 10:00 до 20:00 на 15-ти април и от 10:00 до 13:00 на 16-ти април. С моето работно време преди 18:00 часа няма как да изляза от работа, не и по това време на годината. Но толкова много исках да се снимам седнала на Железния трон, че не знам какъв късмет извадих и стигнах на време. Една приятелка беше с мен за да ме снима.
Мисля това вече да е профилната ми снимка, поне за момента.
Тронът ще мине и през Стара Загора на 17-ти април, съобщиха HBO Bulgaria, където също ще може да се снимате. Тук ще намерите и графика за снимки във всеки град. Ако имате свободно време вървете и се снимайте.
Определено това отива в моите #100happydays моменти.
И се усмихвайте!

А вие снимахте ли се с Железния трон?

Коментари

  1. Надявам се да успея да се снимам с Трона :-)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Определено трябва да го направиш! На мен чак ми се прииска да си го взема вкъщи. :)

      Изтриване
  2. Толкова се радвам за теб! С една моя приятелка се опитваме да убедим моята майка и още една друга приятелка да отидем до Пловдив, за да се снимаме.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

Диагноза: СЕКСИ! ревю/ I Feel Pretty review

Престъпленията на Гриндевалд - Ефекти и Разочарование

300: Възходът на една империя!