Коледен wishlist

Скъпи, Дядо Коледа...
Мисля, че бях изключително добро момиче тази година. Може би има едно или две малки изключения, но не са фатални. :)
Реших и аз да си споделя коледния wishlist и като типична представителка на зодия Лъв, изобщо не е особено финансово достъпен.
1. NAKED Palette. Дали ще е 1, 2 или 3, няма значение. Важното е да е NAKED палитра. Мечта на всяка блогърка. Цената й май е 37 евро.

2. Чанта Chanel. Казах, че съм типичен Лъв. Нормално и тази чанта да е в този списък. И как не. Съвършена е! За нея съм писала повече тук.

3. Хубав, мекичък, топличък - шал на ZARA, 50 лв. Миналата седмица ги гледах в МОЛ Galleria Бургас. Някои са с по две лица, а други на каре. И двата вида са много красиви, но аз май предпочитам каре.

4. Професионален или полу-професионален фотоапарат на Canon. Да снимам ми доставя удоволствие. За съжаление камерата на телефона ми не е достатъчна за снимките, които искам да направя. Тук цените са различни в зависимост от модела.

5. Блендер! Защо го искам? Храня се здравословно, но искам да е по-здравословно и едно смути сутрин ще ме зареди с необходимата енергия. Този е на PHILIPS и е 79 лв. в Техномаркет.

6. Парфюм La Petite Robe Noire Couture на Guerlain. 100 мл за 124,90 лв. в enzo.bg. Влюбена съм в този аромат. Просто трябва да го имам. Редовно си ползвам Nina Ricci, но е време за промяна. Това ще е новият ми парфюм.

7. MAC червило, нюансът е без значение. От толкова време искам едно такова. Наскоро видях, че ги предлагат и в enzo.bg за 31.90 лв.

8. И на последно място, но не по важност - Tom Hiddleston. Предизвиквам ви да отречете, че го искате. :D Тези сини очи!!!

Въпреки,че ми се иска да сложа още неща в wishlist-а, ще си ги оставя за друг път. Дотогава ще съм се сдобила с някои от този надявам се.
Очаквах да сложа доста козметични неща в този списък.
Май чантата Chanel ще е доста дълго време в списъка! :P
А какво включва вашият wishlist? :)

Коментари

  1. Ооооо, определено шала на ЗАРА ще си ми е под елхата. Ще изкрънкам бабите и дядовците да ми го купят, ако трябва! :D
    А Томчо... охх, повече от съвършен е! *умиргам*

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

Диагноза: СЕКСИ! ревю/ I Feel Pretty review

300: Възходът на една империя!

Престъпленията на Гриндевалд - Ефекти и Разочарование