Какво ми донесе Ноември

Здравейте, приятели!
Мина доста време от последната ми публикация, но просто така се случиха нещата. Но ето че съм тук с желание да ви споделя как завърши Ноември.
В общи линии Ноември беше приятен месец ако изключим доста променливото време. Сдобих се с някои нещица, от които останах много доволна и се видях с приятели, които много ми липсваха. И разбира се най-накрая се сдобих със смартфон. Да, да, знам! Ще се запитате защо досега не съм си била взела. Е, не ми беше толкова наложителен, но през този месец ми стана наложителен, най-вече заради работата ми, а също така и заради блога ми. Обичам да пиша за много неща и да ги описвам, но също така знам, че ще ви е много по-лесно ако добавя и една две снимчици.
Ето и с какво се сдобих през месец Ноември:
1. Купих си две спирали на Essence за около 5 лв. и двете. Бяха на промоция в DM. Ползвам си ги вече месец и си ги редувам през ден, а понякога ги смесвам дори. За цената им останах много доволна от тях. Черната придава повече обем, а лилавата ги прави 3 пъти по-черни. Миглите ми не се слепват, през целия ден изглеждат хубави и спиралите не се ронят.
2. Сдобих се с едно уникално червено червило на Clinique - All heart! Цветът е страхотен. Естествено се досещате как се сдобих с него - чрез сп. "GRAZIA". Просто не си струваше да подмина такава оферта - червило Clinique за 8 лв., а по принцип реалната му цена е 43 лв. ако не греша. Позволявам да ме коригирате. Червилото стои много добре, не дразни на устните. Придава прекрасен стилен завършек на всяка една визията.
3. Avene Cleanance почистваща вода или тоник ако смятате, че е по-правилно. Не знам на кой да благодаря за Avene. За запознанството ми с тях може да прочетете тук. Това е третият продукт, който си взимам от тази марка. Не мисля, че ще я заменя някога. Идеална е за мен и за кожата ми. Ползвам си го сутрин преди да се гримирам и вечер веднага щом се прибера и махна грима. Беше и на промоция, така че нямаше как да го подмина.
4. Лосион за тяло Just Dessert с аромат на шоколадово суфле. Купих го на промоция в Grabo.bg за 7 лв. без доставката.Съвсем искрено ви заявявам наистина ухае на шоколадово суфле и като консистенция изглежда същото. Все трябва да си напомням: "Не е за ядене! Не е за ядене!" А ароматът му е доста траен. В началото докато попие добре не е толкова осезаем, но след това уханието просто остава по кожата - много приятен и нежен шоколадов аромат. Има случаи вечерта да си взема душ след тежкия работен ден, да се намажа с него и на следващата сутрин като се събудя пак ухая на шоколадово суфле. Майка дори си помисли, че съм взела някакъв десерт. :)
Прескачаме към аксесоарите.
5. Ето и нещо, което определено няма как да не остане незабелязано или по-скоро недочуто, особено по време на моите тренировки по Зумба, които посещавам с огромно удоволствие. Страхотни Zumba гривни в бяло, розово и черно. Към някои има и звънчета. Веднага си ги сложих, когато Зумба инструкторката ми ги донесе преди тренировка. Цялата тренировка не спряха да звънят. Дори ми приповдигнаха настроението.
6. И понеже вече стана по-студено си купих тези страхотни ботушки от Mat Star за 45 лв. Въпреки че са 36 размер ми идват малко широки, но предполагам, че така са го предвидили, защото зимно време дебелите чорапи са наложителни за да не се разболее човек. И все още въпреки дъждовете не са се разшили. Изобщо не пропускат вода. Най-много ми харесват капсите от страни на петата. Придават им един страхотен рокерски вид.
Извинявам се за снимките. Бях в офиса и нямах друга възможност за снимане.
7. И разбира се моят нов телефон - смартфон SAMSUNG Galaxy S3 Mini. Идеален ми е за работа. Доста често ми се налага да направя някоя снимка и да я изпратя до шефа ми или до някой клиент, който иска да придобие по-точна представа за даден артикул. Само едно нещо не ми допада. Налага ми се да го зареждам всяка вечер, дори и ако изобщо не съм го използвала през деня.
Горе-долу Ноември беше един приятен месец в много отношения. Не мога да се оплача като цяло.
Ще се радвам да разбера как премина вашият Ноември.
Ако имате някакви допълнителни въпроси просто ги напишете долу в коментарите.

Целувки! :*

Коментари

  1. Суфлето изглежда сякаш наистина е за ядене :))

    Ще е добре да добавиш GFC/Bloglovin или друг начин за следене на блога ти :))
    Поздрави! :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мисля си за това от скоро. Определено ще го направя. Мерси! :)

      Изтриване
  2. Ха,какво съвпадение...и аз ноември се сдобих с този телефон :) Като цяло определено се е получил доста хубав месец за теб :) Дано всички да са такива :)

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

Диагноза: СЕКСИ! ревю/ I Feel Pretty review

Престъпленията на Гриндевалд - Ефекти и Разочарование

300: Възходът на една империя!